Samen Beter Bouwen

Partner in het beheer van vastgoed
Ons verhaal 

Bel onze Storingsdienst

Bereikbaar op: 085 210 5777

Bij Bergh Beheer & Onderhoud kijken we vooruit, want wat vandaag gebouwd wordt bewijst morgen zijn waarde. Dat vraagt om visie, beleid en beheer. Dat vraagt om een plan.

Snel, transparant en vertrouwd

Lees over hoe wij te werk gaan en over de meerwaarde van Bergh Beheer & Onderhoud. Leer over onze transparante aanpak, innovatieve oplossingen en het belang van communicatie in effectief vastgoedbeheer. Samen bouwen we aan duurzame successen.

Onze aanpak

“Samen met de klant een passende oplossing vinden, zodat vastgoed op een juiste manier kan worden onderhouden en beheerd”

 

Jolanda van Thillo

Hoofd Bergh Beheer & Onderhoud

 

Hoe we dit aanpakken

Projecten

Bergh Beheer & Onderhoud denkt vooruit en maakt meerjarenplannen voor het beheren en onderhouden van gebouwen (bestaande én nieuwbouw). Met ons werk zorgen we voor gemak, veiligheid en betrouwbaarheid. Zo ontzorgen we onze opdrachtgever die baat hebben bij een juist onderhouden gebouw.

Gerealiseerd

Vaste onderhoudspartner van Tilburg University

In uitvoering

Duurzame onderhoudscontracten voor toekomstgerichte gemeenten

In uitvoering

Vaste onderhoudspartner voor VvE’s

Nieuws

Bouwgroep
Stem mee voor de Zeeuwse architectuurprijs!

Stem mee voor de Zeeuwse architectuurprijs!

Het project ‘Uitbreiding klooster Rilland’ is finalist voor de Zeeuwse architectuurprijs en we hebben jouw stem nodig! Ieder jaar organiseert CBK Zeeland in samenwerking met het Zeeuws Architectenplatform de ‘Zeeuwse architectuurprijs’ en dit jaar is een project van Bergh Bouwsystemen finalist.

Bericht bekijken
Bouwgroep
Dubbel feest bij Bergh Bouwgroep

Dubbel feest bij Bergh Bouwgroep

Bij Bergh Bouwgroep zijn we enorm trots op alle leerlingen die bij ons komen leren. Recentelijk hebben weer twee leerlingen hun opleiding bij ons af kunnen ronden. Vandaar dat we Davey Bennaars en Bas Klappe van harte feliciteren met het voltooien van hun opleiding bij ons.

Bericht bekijken