Samen Beter Bouwen

Partner in het beheer van vastgoed
Ons verhaal 

Bel onze Storingsdienst

Bereikbaar op: 085 210 5777

Bij Bergh Beheer & Onderhoud kijken we vooruit, want wat vandaag gebouwd wordt bewijst morgen zijn waarde. Dat vraagt om visie, beleid en beheer. Dat vraagt om een plan.

Snel, transparant en vertrouwd

Lees over hoe wij te werk gaan en over de meerwaarde van Bergh Beheer & Onderhoud. Leer over onze transparante aanpak, innovatieve oplossingen en het belang van communicatie in effectief vastgoedbeheer. Samen bouwen we aan duurzame successen.

Onze aanpak

“Samen met de klant een passende oplossing vinden, zodat vastgoed op een juiste manier kan worden onderhouden en beheerd”

 

Jolanda van Thillo

Hoofd Bergh Beheer & Onderhoud

 

Hoe we dit aanpakken

Projecten

Bergh Beheer & Onderhoud denkt vooruit en maakt meerjarenplannen voor het beheren en onderhouden van gebouwen (bestaande én nieuwbouw). Met ons werk zorgen we voor gemak, veiligheid en betrouwbaarheid. Zo ontzorgen we onze opdrachtgever die baat hebben bij een juist onderhouden gebouw.

In uitvoering

Duurzame onderhoudscontracten voor toekomstgerichte gemeenten

In uitvoering

Vaste onderhoudspartner voor VvE’s

Gerealiseerd

Vaste onderhoudspartner van Tilburg University

Nieuws

Bouwgroep
Wij zijn het Klantteam!

Wij zijn het Klantteam!

Er heeft een mooie ontwikkeling plaatsgevonden in onze organisatie. Anne, Jolanda en Ad, vormen vanaf heden samen “het Klantteam van Bergh Bouw en Bergh Beheer & Onderhoud”.

Bericht bekijken

Wij gaan over naar een nieuwe locatie

Vanaf vandaag zijn wij niet meer te vinden in Roosendaal, maar zal onze nieuwe thuisbasis zich bevinden in Bergen op Zoom.

Bericht bekijken