Meerjarenonderhoudsplan

Een meerjarenonderhoudsplan (MJOP) is onmisbaar bij het beheren en onderhouden van vastgoed. Een compleet en correct plan geeft je voor een langere periode inzage in het noodzakelijk uit te voeren onderhoud en bijbehorende exploitatie- en investeringskosten van jouw gebouw. Bergh Beheer & Onderhoud is gespecialiseerd in het opstellen èn beheren van meerjarenonderhoudsplannen.

Wij richten het meerjarenonderhoud naar jouw wens in; van specifiek voor één discipline tot een integraal plan, inclusief (lopende) onderhoudscontracten van bouwkundige en installatietechnische werkzaamheden tot facilitaire zaken waaronder schoonmaak. Per gebouwonderdeel geven we op basis van een NEN 2767-1 conditiemeting aan wat nodig is om jouw gebouw in de juiste conditie te krijgen en/of te houden.

Bergh Beheer & Onderhoud onderscheid zich van andere aanbieders doordat wij niet enkel meerjarenonderhoudsplannen opstellen, maar de plannen ook beheren. Daarnaast dragen we met onze kennis en ervaring ook zorg voor de volledige uitvoering en coördinatie van het MJOP. Zo ben je ervan verzekerd dat jouw gebouw goed wordt onderhouden en het meerjarenonderhoudsplan geactualiseerd blijft.

Meer informatie over een meerjarenonderhoudsplan?

Wil je meer weten over een meerjarenonderhoudsplan voor jouw gebouw(en)? Wij komen graag met je in contact en vertellen je graag over onze expertise op het gebied van het beheer van vastgoed!

Meer informatie