Over ons

Bergh Beheer & Onderhoud is jouw partner in het beheer van vastgoed. Wij denken vooruit en maken plannen voor het onderhouden van gebouwen voor de komende 10, 20 of 30 jaar. Ook nieuwbouw heeft onderhoud nodig. Wij kunnen in een vroeg stadium meedenken met hoe je het gebouw zo lang mogelijk jouw visitekaartje kunt laten zijn.

In het geval van oudere panden zetten wij onze kennis in om bij het noodzakelijk onderhoud ook meteen te verduurzamen, zodat de investering ook weer (deels) kan worden terugverdiend. We zorgen voor gemak, betrouwbaarheid, veiligheid en doen er alles aan om je zoveel mogelijk te ontzorgen. Voor calamiteiten hebben we een 24/7 storingsdienst. 

Onze kracht ligt in het feit dat we meteen de theorie in praktijk kunnen brengen. Samen met onze vaste partners bieden wij je het gemak om alle onderhoudsvraagstukken ook uit te kunnen voeren, waarbij wij jouw vaste aanspreekpunt zijn. Wij kunnen jouw bestaande contracten nalopen en de partijen waar je al jaren tevreden over bent meenemen en coördineren.

Bergh Beheer & Onderhoud onderhoudt op dit moment enkele honderdduizenden vierkante meters vastgoed in wonen en zorg, utiliteit en industrie. In combinatie met de andere bedrijven van de Bergh Bouwgroep hebben wij tevens de capaciteit om nieuwbouw uit te voeren, alle vraagstukken op het gebied van brandveiligheid mee te nemen en tijdelijke of permanente huisvesting te verzorgen met VOXS Bouwsysteem, een eigen ontwikkeld bouwsysteem.

Meer informatie

 

"Beheer en onderhoud vraagt om visie, beleid en beheer. Dat vraagt om een plan!"

 

Erik van den Bergh

Directeur Bergh Beheer & Onderhoud