Nieuws

Omdat we weten hoe belangrijk het is, vertellen we je graag over hoe wij een bijdrage (willen) leveren aan een duurzame en veilige leef-, woon- en werkomgeving voor iedereen. 

Aan het laden
29-03-2022

Samen ouderen in het zonnetje zetten

We zijn druk bezig met het herstellen van het terras bij Margaretha Woonhof zodat de bewoners weer volop kunnen genieten van de zon!

Bericht bekijken
15-03-2022

Marine kazerne krijgt nieuwe functie

In opdracht van EQUANS verricht Bergh Beheer & Onderhoud met hulp van De Bouwbroers bouwkundige werkzaamheden aan de voormalige marine kazerne in Vlissingen

Bericht bekijken
08-03-2022

Who you gonna call…?

Bergh Beheer en Onderhoud at your service! De storingsdienst van Bergh Beheer & Onderhoud staat 24 uur per dag voor u klaar.

Bericht bekijken
Bouwgroep
15-02-2022

Van plastic afval tot schoolgebouw in Ivoorkust

In samenwerking met Unicef draagt Bergh Bouwgroep bij aan de vermindering van plastic zwerfafval en de bouw van nieuwe schoolgebouwen in Ivoorkust. Zo willen we als Unicef Business Buddy Samen Beter Bouwen aan een betere toekomst voor duizenden kinderen!

Bericht bekijken
18-01-2022

Welkom Melvin en Davey!

Het nieuwe jaar start met twee nieuwe krachten. Melvin en Davey zijn nu officieel onderdeel van ons team.

Bericht bekijken
24-12-2021

Op naar een gezond 2022!

Tijdens de jaarwisseling en kerst gaat ons kantoor in Roosendaal tijdelijk dicht. Voor noodgevallen blijft ons bekende storingsnummer 24/7 beschikbaar. Fijne kerstdagen en prettige jaarwisseling gewenst!

Bericht bekijken
Bouwgroep
24-12-2021

Prettige kerstdagen en een duurzame jaarwisseling!

Het afgelopen jaar kijken we bij Bergh Bouwgroep terug op de vele uiteenlopende en unieke projecten waarmee we de visie van onze opdrachtgevers hebben waargemaakt. We zijn heel trots op wat we het afgelopen jaar met onze werknemers, opdrachtgevers en partners hebben bereikt en hopen daar in 2022 op voort te bouwen.

Bericht bekijken
14-12-2021

Nieuw project in opdracht!

Woonhof Margaretha in Huijbergen schakelt de hulp in van Bergh Beheer & Onderhoud om het terras weer toegankelijk te maken voor haar bewoners

Bericht bekijken
06-12-2021

Lars van den Bergh naar Beheer en onderhoud

Een korte sinterklaasrijm voor onze nieuwe medewerker Lars van den Bergh.

Bericht bekijken