Nieuws

Omdat we weten hoe belangrijk het is, vertellen we je graag over hoe wij een bijdrage (willen) leveren aan een duurzame en veilige leef-, woon- en werkomgeving voor iedereen. 

Aan het laden
30-09-2020

Bergh Beheer & Onderhoud heeft een nieuwe website!

Bij een nieuwe naam, een nieuw logo en een volledig nieuwe huisstijl hoort natuurlijk ook een nieuwe website!

Bericht bekijken
23-09-2020

Bergh Onderhoudsplan wordt Bergh Beheer & Onderhoud

Vanuit het oogpunt van dienstverlening hebben we onze taken door de jaren heen uitgebreid. Onze nieuwe bedrijfsnaam Bergh Beheer & Onderhoud geeft meer body aan hetgeen we doen en waar we goed in zijn.

Bericht bekijken
Bouwgroep
06-07-2020

Protocol: Samen veilig doorwerken

Om verantwoord bouwen mogelijk te maken heeft Bouwend Nederland een protocol opgesteld “SAMEN VEILIG DOORWERKEN”. De Bergh Bedrijven hanteren deze protocollen in combinatie met aanvullende eisen die op locatie gesteld worden.

Bericht bekijken
Bouwgroep
16-03-2020

Maatregelen i.v.m. het Covid-19 virus

Het coronavirus zorgt voor veel onzekerheid, maar de gezondheid van onze medewerkers, klanten en de omgeving staat voorop. De Bergh Bedrijven volgen daarom de richtlijnen van de overheid en het RIVM op.

Bericht bekijken
13-06-2019

Gevelreiniging Stuijvenburgh

Onlangs zijn de gevels van woonzorgcentrum Stuijvenburgh gereinigd. De witte stuclaag was in de loop der jaren ernstig vervuild. Hier is op voorhand een advies voor opgesteld.

Bericht bekijken
06-06-2019

Onderhoud Landmark woontoren

Aan de imposante woontoren aan de Statietjalk in Bergen op Zoom hebben we de nodige onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd en verbeteringen aangebracht in de aansluitdetails

Bericht bekijken
04-04-2019

Waterinstallaties Olympia Building

Om het leidingwerk weer toekomstbestendig en legionella-proof te maken, hebben we de afgelopen weken een project aangepakt op de Tilburg University.

Bericht bekijken
14-01-2019

Onderhoudscontract Tilburg University

Ook in 2019 ontzorgt Bergh Onderhoudsplan Tilburg University op het gebied van onderhoud en storingen.

Bericht bekijken
19-02-2017

Tienduizenden woningbezitters moeten verplicht gaan sparen

Woningbezitters die lid zijn van een ‘slapende’ Vereniging van Eigenaren (VvE) moeten verplicht geld gaan sparen. Dat staat in een wetsvoorstel waar de Tweede Kamer naar verwachting donderdag mee instemt.

Bericht bekijken