Nieuws

Omdat we weten hoe belangrijk het is, vertellen we je graag over hoe wij een bijdrage (willen) leveren aan een duurzame en veilige leef-, woon- en werkomgeving voor iedereen. 

Aan het laden
Bouwgroep
05-06-2024

Stem mee voor de Zeeuwse architectuurprijs!

Het project ‘Uitbreiding klooster Rilland’ is finalist voor de Zeeuwse architectuurprijs en we hebben jouw stem nodig! Ieder jaar organiseert CBK Zeeland in samenwerking met het Zeeuws Architectenplatform de ‘Zeeuwse architectuurprijs’ en dit jaar is een project van Bergh Bouwsystemen finalist.

Bericht bekijken
Bouwgroep
30-05-2024

Dubbel feest bij Bergh Bouwgroep

Bij Bergh Bouwgroep zijn we enorm trots op alle leerlingen die bij ons komen leren. Recentelijk hebben weer twee leerlingen hun opleiding bij ons af kunnen ronden. Vandaar dat we Davey Bennaars en Bas Klappe van harte feliciteren met het voltooien van hun opleiding bij ons.

Bericht bekijken
Bouwgroep
28-05-2024

Bergh Bouwgroep ontvangt 35 meiden tijdens Girls’ Day

Onlangs ontvingen wij 35 meiden van basisschool De Kreek op het kantoor van Bergh Brandveiligheid. Dit bezoek maakte onderdeel uit van de landelijke Girls’ Day: een initiatief van VHTO voor meiden van 10 tot 15 jaar met als doel om meiden op jonge leeftijd te interesseren voor bèta, techniek en IT.

Bericht bekijken
Bouwgroep
15-05-2024

Wij zijn het Klantteam!

Er heeft een mooie ontwikkeling plaatsgevonden in onze organisatie. Anne, Jolanda en Ad, vormen vanaf heden samen “het Klantteam van Bergh Bouw en Bergh Beheer & Onderhoud”.

Bericht bekijken
04-04-2024

Wij gaan over naar een nieuwe locatie

Vanaf vandaag zijn wij niet meer te vinden in Roosendaal, maar zal onze nieuwe thuisbasis zich bevinden in Bergen op Zoom.

Bericht bekijken
29-03-2024

Weer een training voltooid!

Remco en Jolanda hebben deze week hun training als onderhoudskundig inspecteur succesvol doorlopen. Als organisatie die zich specialiseert in het beheren en onderhouden van gebouwen is het essentieel om het kennisniveau op het gebied van conditiemetingen op peil te houden.

Bericht bekijken
Bouwgroep
21-03-2024

Website Woonhof Sterrelaan nu online

Deze week is de gloednieuwe website gelanceerd. Op de site vindt u uitgebreide informatie over Woonhof Sterrelaan, inclusief de unieke kenmerken van de woonstudio’s, de beschikbare voorzieningen en informatie over hoe u zich kunt aanmelden als toekomstige bewoner.

Bericht bekijken
13-03-2024

Spoedklus in Dordrecht: Houtrot aan de goot vereist directe actie

Bergh Beheer & Onderhoud werkt met vaste onderhoudspartners, maar ook met partners van onze opdrachtgevers. Zo blijven we Samen Beter Bouwen.

Bericht bekijken
Bouwgroep
27-02-2024

Directiewisseling bij Bergh Bouwsystemen

Bij Bergh Bouwgroep heeft er een directiewisseling plaatsgevonden. Erik van den Bergh heeft het stokje van Bergh Bouwsystemen overgedragen aan Koen Haest.

Bericht bekijken