Onze aanpak

Bij Bergh Beheer & Onderhoud, voeren we niet alleen onderhoudswerkzaamheden uit, maar zijn we ook strategisch partner voor het beheren van vastgoed. Ontdek onze unieke methode die gebaseerd is op transparantie, innovatie en duidelijke communicatie met onze opdrachtgevers.

Communicatie als sleutel voor succes

Onze aanpak begint met een sterke nadruk op communicatie en samenwerking. Wij geloven dat duidelijke communicatie essentieel is voor succesvol onderhoudsmanagement. Dankzij ons eigen softwareprogramma hebben opdrachtgevers real-time inzicht in de status van alle werkzaamheden, alles is transparant en toegankelijk. Voor- en na-foto's met gedetailleerde toelichtingen, bieden een visuele en begrijpelijke weergave van de uitgevoerde werkzaamheden. Met behulp van onze software houdt u overzicht en grip op uw vastgoedonderhoud.

Planningen opstellen en pragmatisch werken

Op verzoek voeren we conditiemetingen uit en stellen we (al dan niet op basis van een meting) een gedegen meerjarige onderhoudsplan op. Dit onderhoudsplan vormt vervolgens de basis van de onderhoudsstrategie. Jaarlijks nemen wij met u de strategie door en stellen we waar nodig bij, met als resultaat een concreet jaarplan. Bij goedkeuring hiervan kunnen we meteen aan de slag om u te ontzorgen van uw onderhoudsvraagstukken. Terwijl wij aan het werk zijn houdt u inzicht in de voortgang en kosten. Zo kunnen we effectief samenwerken om de conditie van een of meerdere gebouwen in stand te houden of te verbeteren. 

Deze proactieve benadering stelt u en onze organisatie in staat om onderhoudsstrategieën op lange termijn te plannen en te optimaliseren. Zo heeft u meer inzicht in de lange termijn kosten van het onderhoud en kunnen er realistischere kostenberekeningen worden gemaakt.

Meer over onze diensten

Innoveren is essentieel

Het is essentieel voor iedere organisatie om te blijven innoveren, en bij Bergh Beheer & Onderhoud innoveren we op twee gebieden; Materiaalgebruik en gereedschap. 

We rusten onze vakmensen altijd uit met de nieuwste gereedschappen. Dit doen we niet alleen voor het milieu, maar vooral voor de veiligheid. Nieuwe gereedschappen zijn veiliger, sneller en efficiënter. 

Verder innoveren we in oplossingen. Door innovatieve materialen toe te passen en te adviseren om te verduurzamen waar mogelijk, streven we ernaar om de energielabels van gebouwen te verbeteren. Dit heeft zowel economische als maatschappelijke voordelen. Tijdens eerdere projecten hebben we ook uitvoerig gewerkt met circulaire materialen, waarmee we hoogwaardige oplossingen kunnen bieden op een milieuvriendelijke manier. 

De oorzaak aanpakken

Onze aanpak richt zich op het oplossen van problemen bij de oorzaak. Dit betekent dat we niet alleen symptomen aanpakken, maar de dieperliggende oorzaken begrijpen en duurzame oplossingen bieden. Als onderdeel van Bergh Bouwgroep hebben we toegang tot een grote hoeveelheid kennis. Deze kennis zetten we regelmatig in om de beste oplossing te kunnen bieden voor een probleem. Als we een onderhoudsmelding ontvangen, brengen we de opdrachtgever op de hoogte van de oorzaak van de melding en ons advies. Samen lossen we het probleem op door naar de totale situatie te kijken. 

Multidisciplinair onderhoud

Wij bedienen voornamelijk grotere organisaties, zoals gemeenten, zorginstellingen, woningstichtingen en onderwijsinstellingen. Maar, we bieden ook gerichte oplossingen voor VvE’s. Onze vakmensen blinken uit in het minimaliseren van bouwoverlast. Hierdoor kunnen we in veel gevallen werkzaamheden uitvoeren terwijl de ruimtes in gebruik zijn. 

De afgelopen jaren hebben we ons ook gespecialiseerd in monumentaal onderhoud. Zo werken we ook aan de meest kwetsbare gebouwen en is het onze passie om deze in de best mogelijke staat te krijgen en te houden.

Projecten en Resultaten

Ontdek de impact van onze aanpak door een bezoek aan onze projectenpagina. Hier delen we gedetailleerde cases die laten zien hoe we uitdagingen hebben aangepakt en successen hebben behaald.

Projecten

Persoonlijke Communicatie

Bij Bergh Beheer & Onderhoud geloven we in persoonlijke communicatie met korte lijnen en een vast aanspreekpunt. Onze vakmensen zijn niet alleen bekwaam, maar ook welgemanierd en herkenbaar. We hechten waarde aan samenwerking omdat we geloven dat we samen meer kunnen bereiken dan alleen.

Kies voor Bergh Beheer & Onderhoud en ervaar de waarde van onze transparante, innovatieve en samenwerkingsgerichte aanpak in onderhoudsmanagement. Neem vrijblijvend contact met ons op. Laten we Samen Beter Bouwen.