Correctief onderhoud

Als gebouweigenaar kun je geconfronteerd worden met bouwkundige schades of storingen aan de installaties. Bergh Beheer & Onderhoud heeft deskundige servicemedewerkers in dienst die deze schades voor je kunnen herstellen. Wij voeren dit correctief onderhoud voor je uit. 

Voor storingen aan installaties werken we nauw samen met onze partners. Onze medewerkers en partners hebben ruime ervaring met het verhelpen van meldingen en weten zich uitstekend aan te passen aan hun werkomgeving.

Voor opdrachtgevers die werken met klantportalen kunnen we desgewenst een koppeling maken met het meldingensysteem dat zij hanteren. Bergh Beheer & Onderhoud biedt zelf ook een klantportaal aan. Zo heb je te allen tijden inzage in de status van jouw melding.

Omdat calamiteiten of storingen zich niet laten plannen, beschikt Bergh Beheer & Onderhoud over een Storingsdienst waarmee wij je 24-uurs bereikbaarheid bieden en onze servicemedewerkers je direct kunnen helpen. Desgewenst voeren wij ook direct de werkzaamheden in het kader van correctief onderhoud uit. 

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

Neem contact met ons op