Vastgoed beheer

Het beheren van vastgoed gaat bij Bergh Beheer & Onderhoud over het ontzorgen van de eigenaar of VVE. Dit doen we door te fungeren als tussenpersoon tussen de eigenaar en de huurders of aannemers. Zo voorzien wij onze klanten van zowel financiële, facilitaire, als technisch vastgoedbeheer. 

Het vastgoedbeheer-beleid wordt volledig afgestemd op de wens en situatie van de opdrachtgever. Onze kracht is dat we meedenken met de opdrachtgevers, zo zetten we onze ervaring, in het onderhoud en beheer van vastgoed, in om opdrachtgevers volledig te ontzorgen. 

Wij bieden een compleet scala aan diensten om te zorgen dat vastgoed winstgevend wordt beheerd. Dat begint bij een analyse van het vastgoed, zet zich voort in het uitvoeren van reparaties en onderhoud, en concludeert in een onderhoudsstrategie voor de lange termijn. Door op toekomstig onderhoud te anticiperen kunnen we de jaarlijkse kosten van vastgoed constant houden. 

Lange termijn onderhoudsstrategie

Meer weten over vastgoed beheer

Wil u meer weten over wat wij te bieden hebben op het gebied van vastgoed beheer? Neem dan vrijblijvend contact met ons. We helpen je graag verder!

Neem contact op