Duurzame onderhoudscontracten voor toekomstgerichte gemeenten

  • Onderhoud
Naar alle projecten

Tot 2025 gaan wij onderhoudswerkzaamheden uitvoeren voor de gemeente Dordrecht en gemeente Zwijndrecht. Aan verschillende panden en locaties van de gemeenten worden er bouwkundige onderhoudswerkzaamheden en aanpassingen uitgevoerd. Samen bouwen we aan een duurzamere toekomst via deze meerjarige onderhoudsovereenkomst.

Samenwerken aan een collectief succes

Om de eigendomspanden van de twee gemeenten te onderhouden en aan te passen gaan we intensief samenwerken met meerdere beheerders en coördinatoren. Samen gaan we aan de slag om de werkzaamheden af te stemmen per situatie. Vanzelfsprekend omvat dit project een grote diversiteit aan panden, waaronder rijksmonumenten. Vandaar dat communicatie en samenwerking met de opdrachtgever van groot belang is om dit project succesvol vorm te geven.

Rijksmonumenten

Bouwkundige onderhoudswerkzaamheden of aanpassingen aan rijksmonumenten zorgen voor complexere planningen. De regelgeving omtrent rijksmonumenten zorgt ervoor dat eigenaren onderhoudsplichtig zijn. Dat houdt in dat zij verantwoordelijk zijn voor het instandhouden van het monument en ook in aanmerking komen voor bepaalde subsidies. Voor vrijwel alle aanpassingen aan een rijksmonument dienen er vergunningen te worden aangevraagd. Gelukkig hebben wij een expert op dit gebied in huis! Benieuwd hoe onderhoud aan rijksmonument precies werkt? Neem vrijblijvend contact op met Jolanda via 0165- 745 057.

Samen Beter Bouwen

Ook tijdens dit project zoeken we de samenwerking op binnen Bergh Bouwgroep. Tom Kroneman en Niels de Boeck van Bergh Bouw helpen Bergh Beheer & Onderhoud bij deze overeenkomst. Zo blijven we samen beter bouwen.

Meer informatie op: www.BerghBouwgroep.nl
Ik help je graag verder

Jolanda van Thillo

Hoofd Bergh Beheer & Onderhoud Stel je vraag

Updates

Kinderboerderij Weizigt

In opdracht van de gemeente Dordrecht hebben we werkzaamheden uitgevoerd aan het sedumdak van kinderboerderij Weizigt.

05-02-2024
Dordrecht museum

Het museum richt zich voornamelijk op kunst en geschiedenis van de stad en de regio.

11-09-2023
Huis van Gijn

Het Huis van Gijn is een historisch huis in Dordrecht dat is omgebouwd tot een museum. Het werd vroeger bewoond door Simon van Gijn, een verzamelaar van kunst en antiek.

07-09-2023
Energiehuis

Het Energiehuis is een cultureel en creatief centrum in Dordrecht waar verschillende kunstenaars, culturele instellingen en creatieve ondernemers gehuisvest zijn.

06-09-2023