Vaste onderhoudspartner voor VvE’s

  • Onderhoud
  • Beheer
Naar alle projecten

Het kiezen van een vaste onderhoudspartner kent vele voordelen. Zo zijn het hebben van een vast aanspreekpunt voor meldingen en het hebben van een kostenoverzicht met betrekking tot onderhoud, twee belangrijke factoren waarom VvE’s voor ons kiezen. Door vooruit te lopen op onderhoudszaken blijven bewoners van appartementen- /wooncomplexen schade en overlast vrij.

Inzicht in onderhoudswerkzaamheden

Via ons onderhoudssysteem behouden VvE’s overzicht. Als er melding wordt gemaakt van een klus of een schade dan komt deze direct bij ons in het systeem binnen. Hierdoor kunnen we de meldingen snel verdelen en inplannen bij onze vakmannen of partners. Elke stap in het proces wordt vastgelegd en automatisch bijgewerkt in ons systeem. Zo heeft een VvE 24/7 inzage in de actuele status van een melding. De vastgoedbeheerder(s) van de VvE kan dan gemakkelijk inzien welke werkzaamheden, wanneer zijn voltooid en blijft op de hoogte van de kosten. Zo houden VvE’s grip op hun vastgoedonderhoud.

De extra stap

Soms dienen er uitdagendere werkzaamheden te worden uitgevoerd waarbij er materieel en vergunningen moeten worden geregeld. Wij ontzorgen VvE’e daarin door die zaken voor hun op te pakken. Zo kunnen we samen zorgen dat vastgoed zijn waarde behoudt.

Technisch vastgoed beheer

We houden onderhoudskosten laag door vooruit te kijken. Schades die ontstaan als gevolg van achterstallig onderhoud kosten vaak veel meer dan preventief onderhoud. Door de beginsituatie vast te leggen zorgen we voor een overzicht in aankomende werkzaamheden en de bijbehorende kosten (MJOP). Zo weten de eigenaren wat ze kunnen verwachten. 

Verduurzaming

In samenwerking met meerdere VvE’s werken we aan vastgoedverduurzaming en een verbetering van de energielabels van gebouwen. De ecologische voetafdruk van gebouwen wordt steeds belangrijker, zeker nu de kosten voor energie en gas sterk stijgen. Om het energieverbruik effectief te verminderen kijken we samen met VvE’s naar hun situatie en komen we met meerdere strategieën om deze te verbeteren.

Handymannen

Vaak worden kleine klusjes over het hoofd gezien, dat willen we tegengaan met een nieuw maatschappelijk initiatief. Veel oudere vaklieden zijn met pensioen maar hebben nog een passie voor het vak. Als extra bijverdiensten zetten wij een aantal ervaren vaklieden uit, om kleinere klusjes te doen op locatie van bijvoorbeeld VvE’s. Zo kunnen deze mensen hun passie blijven beoefenen en beschikken vastgoedeigenaren over een handyman die hun in allerlei werkzaamheden kan ondersteunen. 

Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen? Neem contact op met Jolanda van Thillo via 0165 - 745 057 of mail naar info@berghbeheerenonderhoud.nl

Ik help je graag verder

Jolanda van Thillo

Hoofd Bergh Beheer & Onderhoud Stel je vraag

Updates

VVE De Compagnie

Op het voormalige kazerneterrein van De Cort Heyligerskazerne aan het Jan Borghoutsplein te Bergen op Zoom heeft Stichting De Compagnie via Collectief Particulier Opdrachtgeverschap gebouw D aangekocht en getransformeerd tot een woongebouw met 12 appartementen en gezamenlijke (buiten)ruimten. Bij dit unieke collectieve woonproject staan sociale samenhang met respect voor elkaars privacy centraal.

08-11-2023
VVE De Sirenen

Op de Bergse Plaat langs het water gelegen ligt het appartementencomplex van VvE De Sirenen. Dit complex bestaat uit 67 appartementen, verdeeld over de gebouwen Penelope, Athene en Calypso welke aan elkaar zijn verbonden middels de onderliggende parkeergarage.

28-03-2023
VVE De Zilvermeeuw

We zijn vaste onderhoudspartner voor VVE De Zilvermeeuw in Bergen op Zoom.

14-03-2023