VVE Beheer

Als Vereniging van Eigenaren (VVE) voer je het beheer van een gemeenschappelijk gebouw. Je bent belast met een bestuurlijke rol, maar ook met de administratie van de VVE en het onderhoud van het gebouw. Bergh Beheer & Onderhoud kan het VVE beheer op technisch en financieel / administratief gebied We gaan graag voor jou aan de slag. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.uit handen nemen.

Bergh Beheer & Onderhoud is gespecialiseerd in het onderhouden van gebouwen en beschikt over de ervaring, kennis en middelen om meerjarenonderhoudsplannen op te stellen èn te beheren. Met onze ruime ervaring met planmatig/preventief onderhoud kunnen wij je op de juiste wijze adviseren, begeleiden èn (preventieve) werkzaamheden uitvoeren om jouw gebouw in de juiste conditie te krijgen of te houden.

Daarnaast biedt Bergh Beheer & Onderhoud´╗┐ financieel en administratief beheer aan je VVE aan. Wij voeren de dagelijkse administratie, verzorgen betalingen, incasseren bijdragen en zorgen voor de juiste rapportages. Dit verzorgen wij op transparante wijze door volledige inzage in onze werkzaamheden te geven middels ons softwaresysteem. In dit systeem is een portaal opgenomen waarin eigenaren op eenvoudige wijze meldingen van storingen of gebreken kunnen maken. Dit kan op ieder gewenst moment. Met onze 24-uurs bereikbaarheid zijn we vervolgens snel ter plaatse om calamiteiten of storingen te verhelpen.

We nemen het VVE beheer van tal van vereningen reeds uit handen. Wil je meer weten over onze dienstverlening voor VVE? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

contact