Nieuw meldingsysteem voor onderhoudswerkzaamheden

23-11-2023
Terug naar overzicht

Bergh Beheer & Onderhoud introduceert een innovatief softwareprogramma dat onze klanten in staat stelt om onderhoudswerkzaamheden eenvoudig bij ons te melden. Met trots presenteren wij ons nieuwe meldingssysteem, waarmee we een naadloze en transparante communicatie met onze klanten realiseren.

Dankzij dit systeem kunnen klanten nu zelf meldingen aanmaken, waarna deze direct zichtbaar zijn in ons systeem. Ons team kan de meldingen inzien en efficiënt inplannen. Wat het nog beter maakt, is dat klanten te allen tijde de status van hun melding kunnen volgen. Ze hebben direct inzicht in wanneer de melding is ingepland en kunnen zelfs de voortgang ervan volgen.

Maar daar houdt het niet op. Onze vakmensen zorgen ervoor dat de status van de melding real-time wordt bijgewerkt. Hierdoor blijven klanten continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en kunnen opdrachtgevers belangrijke details inzien. Deze transparante aanpak stelt ons in staat om een snelle en doeltreffende service te leveren, waarbij we de behoeften van onze klanten centraal stellen.

Bij Bergh Beheer & Onderhoud streven we ernaar om altijd voorop te lopen op het gebied van onderhoud. Ons nieuwe meldingssysteem is een directe weerspiegeling van ons streven naar innovatie en het bieden van de beste service aan onze gewaardeerde klanten.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over hoe ons nieuwe softwareprogramma het melden en opvolgen van onderhoudswerkzaamheden nog eenvoudiger en efficiënter maakt. 

Contact


Ik help je graag verder

Jolanda van Thillo

Hoofd Bergh Beheer & Onderhoud Stel je vraag