Werkzaamheden VvE de Sirenen

12-09-2023
Terug naar overzicht

Als vaste onderhoudspartner van VvE De Sirenen hebben we, naar aanleiding van een recente brandveiligheidsinspectie in het appartementencomplex, een gedegen plan opgesteld. Als het aanspreekpunt voor onderhoudswerkzaamheden kregen we het verzoek om de situatie van de brandveiligheid voor de trappenhuizen te beoordelen. In nauwe samenwerking met Bergh Brandveiligheid hebben we dit vakkundig aangepakt.

De uitgevoerde brandveiligheidsinspectie vormde de basis voor een correctief brandveilig onderhoudsplan dat we aan de opdrachtgever hebben voorgelegd. Dit plan omvatte een helder overzicht van de situatie, evenals passende oplossingen. 

De werkzaamheden omvatten voornamelijk het vervangen van deuren en kozijnen in de trappenhuizen. Aangezien het complex is voorzien van 4 trappenhuizen, zullen alle trappenhuizen worden aangepakt. Daarnaast worden er ook andere werkzaamheden uitgevoerd om de brandveiligheid van de bewoners te waarborgen. Door de vluchtwegen brandveilig te maken, verlengen we de tijd die bewoners hebben om te vluchten en beperken we de verspreiding van brand.

Wij zetten ons volledig in om een veilige woonomgeving te creëren voor de bewoners van VvE De Sirenen. Het is ons streven om de hoogste normen op het gebied van brandveiligheid te handhaven en de gemoedsrust van onze opdrachtgevers te waarborgen.

Meer weten over onze diensten en samenwerkingen binnen Bergh Bouwgroep? Neem een kijkje op www.berghbouwgroep.nl 

Ik help je graag verder

Jolanda van Thillo

Hoofd Bergh Beheer & Onderhoud Stel je vraag