Onderhoudswerkzaamheden Margaretha Woonhof

  • Onderhoud
Naar alle projecten

Het Margaretha Woonhof is een initiatief wat zich inzet om mensen in de regio onbezorgd ouder te laten worden. Een belangrijk principe hiervan is dat ouderen in de regio van alle gemakken worden voorzien. Zo biedt Margaretha Woonhof ouderen de mogelijkheid om zelfstandig te blijven wonen in een woongemeenschap waar (thuis)zorgt centraal is geregeld. Hierdoor kunnen bewoners samen een zelfstandig leven leiden in een omgeving waar persoonlijke zorg op maat wordt geboden.

Analyseren en herstellen

In Huijbergen, aan het gebouw van Margaretha Woonhof, heeft Bergh Beheer & Onderhoud werkzaamheden uitgevoerd aan het terras van het gebouw. Een fabrieksfout in de oude vlonderconstructie heeft geleid tot scheuren in de vlonders waardoor er een gevaarlijke situatie kan ontstaan voor de bewoners. 

Door nieuwe (massieve) vlonderdelen te plaatsen en deze te voorzien van een betere onderconstructie wordt er een steviger terras gerealiseerd. Hierdoor kunnen de bewoners weer op een veilig terras genieten van de zon. 

Dakonderhoud

Aan het dak zijn verbeteringen in de kilgoten en dakconstructie aangebracht om lekkages in de toekomst te voorkomen.

Ook meewerken aan onze projecten? We zijn altijd opzoek naar nieuw talent. Bekijk onze vacatures: 

Vacatures


Ik help je graag verder

Jolanda van Thillo

Hoofd Bergh Beheer & Onderhoud Stel je vraag

Updates

Dakherstel om lekkages te voorkomen

Na aanleiding van een lekkage melding hebben we een actieplan opgesteld om de schade te herstellen en lekkages te voorkomen.

18-10-2022
Samen ouderen in het zonnetje zetten

De werkzaamheden zijn volgens planning gestart. De bewoners kunnen snel weer genieten van de lente zon op een veilig terras.

29-03-2022
Project in opdracht!

Woonhof Margaretha gaat samen werken met Bergh Beheer & Onderhoud om het terras weer toegankelijk te maken voor haar bewoners.

14-12-2021

Diensten binnen dit project

Storingsdienst (24/7)

Bij calamiteiten of storingen zorgen wij met een 24/7 storingsdienst voor een snelle en adequate oplossing.