Wij gaan over naar een nieuwe locatie

04-04-2024
Terug naar overzicht

Vanaf vandaag zijn wij niet meer te vinden in Roosendaal, maar zal onze nieuwe thuisbasis zich bevinden in Bergen op Zoom. Er gebeurt veel binnen Bergh Bouwgroep en je hebt de laatste tijd veel verhuisberichten voorbij zien komen. Zo is Bergh Brandveiligheid verhuisd naar hun nieuwe kantoorgebouw in Oud-Gastel, is Bergh Bouwsystemen verhuisd naar hun eerste eigen kantoor in Roosendaal, en nu gaan wij ook over naar een nieuwe werkomgeving. 

De afgelopen tijd is het kantoor van Bergh Bouw grondig verbouwd en gemoderniseerd. In dit kantoor zullen wij ook onze werkruimte inrichten met ons team. Dit is niet zonder aanleiding, we werken veel samen met Bergh Bouw en willen die samenwerking verbeteren door de afstand tussen onze bedrijven werkelijk te verkleinen. Zo kunnen we onze  processen verder optimaliseren en onze klanten nog efficiënter van dienst te zijn. 

In verband met de verhuizing zijn we vandaag mogelijk minder goed bereikbaar, maar vanaf vrijdag zijn we weer 100% bereikbaar op hetzelfde telefoonnummer en e-mailadres als nu!


Ik help je graag verder

Jolanda van Thillo

Hoofd Bergh Beheer & Onderhoud Stel je vraag