Leren in een jong en dynamisch team!

08-03-2023
Terug naar overzicht

 

Hee, Mijn naam is Milan Helmons en ben 18 jaar en ik koos voor de opleiding timmerman omdat dit mij direct aansprak. De opleiding die ik volg duurt anderhalf jaar en betreft een BBL opleiding, waarbij ik elke week 4 dagen bij Bergh Beheer & Onderhoud mee loop. Mijn leermeester is timmerman Melvin de Backer. Hij zorgt ervoor dat ik dingen leer over het vak en mijn examens.

Het leukste vind ik dat er een goede sfeer hangt in het team en er veel te leren valt van de projecten die wij samen maken en afronden. Daarnaast vind ik de variatie in het werk leuk en de afwisseling tussen Tilburg, Dordrecht en het werken met klanten in het algemeen.

Het klinkt misschien raar maar tot nu toe heb ik nog geen dingen gehad die ik minder vind. Misschien komt dit nog maar ook de werktijden zijn duidelijk en hier valt ook niks op aan te merken.

Mijn leermeester begrijpt zijn vak en laat me veel dingen zelf doen. Ook legt hij uit waarom we iets maken en laat mij dingen zelf inzien. Het is niet dat als we iets gaan maken ik het gereedschap kan aangeven en de kan koffie zetten.

Iets waar ik veel van heb geleerd is een deur afhangen. Dit hebben we vaak herhaalt en stap voor stap stilgestaan bij de handelingen. Hierdoor kan ik nu een deur afhangen zonder mijn leermeester. Het is natuurlijk nog maar het begin, maar ik ben er al trots op!

Een stage bij Bergh Bouwgroep is dan ook door mij zeker aan te raden. Hou je van bouwen en wil je graag werken in een jong team waar je snel onderdeel van uitmaakt? Dan is Bergh Bouwgroep het ideale bedrijf om te groeien in het timmervak.

Zou je graag stage lopen bij Bergh Bouwgroep? Meld je dan aan via de vacature!


Stage vacature


Ik help je graag verder

Jolanda van Thillo

Hoofd Bergh Beheer & Onderhoud Stel je vraag