Bergh Beheer & Onderhoud heeft een nieuwe website!

30-09-2020
Terug naar overzicht

De ontwikkeling van de online wereld is constant in beweging. We vonden, als Bergh Bouwgroep, dat onze websites niet meer goed weergaven van hetgeen we daadwerkelijk te bieden hebben. We willen online meer eenheid met de overige Bergh bedrijven uitstralen en ons beter positioneren op basis van onze kernwaarden en cultuur. Hoog tijd voor vernieuwing!

Om die eenheid kracht bij te zetten is zowel de website van Bergh Beheer & Onderhoud als van de collega Bergh bedrijven op dezelfde manier gebouwd en hebben hetzelfde look-and-feel. Op de ene website wordt een dienst net iets uitgebreider beschreven dan op de andere website. Maar de basis is op iedere website hetzelfde!

Maar dat is natuurlijk nog niet alles! Ons wagenpark en onlinekanalen zijn geüpdated. Het begin is gemaakt. De overgang naar de nieuwe huisstijl is echter een veelomvattend traject. Vandaar dat wij dit jaar nog intensief bezig zijn met het in lijn brengen van alle (online) communicatie-uitingen met de koers die nu is ingezet. Uiteraard houden wij je hiervan graag op de hoogte!

Met Bergh Beheer & Onderhoud hebben we als bedrijf ook direct een nieuwe bedrijfsnaam gekregen. De oorspronkelijke bedrijfsnaam (Bergh Onderhoudsplan) was in onze ogen niet meer voldoende om ons volledige pakket aan diensten goed te omschrijven. We hebben een nieuwe naam, maar u kunt bouwen op onze vertrouwde dienstverlening! 

Ik help je graag verder

Sjef Jongbloed

Directeur Stel je vraag