Vitale en gezonde leef- en werkomgeving voor onze medewerkers

08-12-2015
Terug naar overzicht

Een bedrijfsfilosofie die alleen op papier mooi staat? En waar in de praktijk niets mee gedaan wordt? Niet bij de Bergh bedrijven.

U kent ons. Wij leveren met ons werk een bijdrage aan een duurzame, vitale en gezonde leef- en werkomgeving. De Bergh bedrijven geloven in plekken waar mensen leven, plekken waar mensen elkaar ontmoeten. Onze medewerkers zijn de belangrijkste schakel om dat te realiseren. Zij zijn ons kloppend hart. Zij geven handen en voeten aan onze bedrijfsfilosofie. En dat gaat verder dan alleen tijdens het werk.

Goede leef-en werkomstandigheden voor onze medewerkers vinden wij natuurlijk heel belangrijk. Dat stimuleren en motiveren wij. Hoe? Nou, door letterlijk in beweging te komen bijvoorbeeld. Zo blijf je vitaal en gezond en ontwikkel je een duurzaam levenspatroon.

Heeft u ons in volle vaart voorbij zien fietsen?

Op 28 november vertrok het Mountainbike (MTB) fietsteam om een prachtige koers te rijden. De deelnemers konden, afhankelijk van hun niveau, kiezen uit twee groepen. De eerste groep bestond uit fanatieke fietsers. De andere groep uit nóg fanatiekere fietsers. De gezamenlijke start was in het bos bij StayOkay in Bergen op Zoom. Daar splitste het gezelschap zich in de twee groepen en via verschillende routes werd koers gezet richting Huijbergen. De twee teams ontmoetten elkaar daar voor een rustpauze, waar ze hun (suiker)tekorten weer aanvulden met bananen, energiedrankjes en – repen. Vervolgens vertrokken beide groepen weer via afzonderlijke routes naar de eindbestemming StayOkay.

Goed materiaal maakt het verschil

Zonder goed materiaal geen goed resultaat. Dat weten we bij de Bergh bedrijven ook. Dus is het gehele fietsteam in het nieuw gestoken! De nieuwe fietskleding is tijdens deze tocht in stijl in gebruik genomen. Na de koers was de organisatie natuurlijk benieuwd naar de bevindingen. Reacties van teamleden: “de kleding zit geweldig, valt goed in de smaak en geeft ons een trots gevoel bovendien”.

Wist u dat …

  • …de temperatuur tijdens de fietstocht rond de 7 graden lag.
  • …de paden, na dagen regen, behoorlijk verzadigd waren
  • …het weer geweldig was
  • …wij als collega’s regelmatig gaan MTB’en om vitaal en gezond te blijven.
  • …de nieuwe kleding ons heel blij maakt en wij daardoor zo stralen op de foto’s


Vitale en gezonde kerstgroet!

Team Bergh bedrijven

Ik help je graag verder

Jolanda van Thillo

Hoofd Bergh Beheer & Onderhoud Stel je vraag