Terug naar overzicht

Service en onderhoud timmerman/-vrouw

Wat kan er beter in jouw werk? Bij Bergh Beheer & Onderhoud, onderdeel van Bergh Bouwgroep, maak jij als timmerman  echt het verschil. Je voert bouwkundig onderhoud uit aan o.a. universiteiten, appartementencomplexen en zorginstellingen in de regio West-Brabant. uitdagend? Ja zeker! Interesse? Mooi, we horen graag van je!

Wat ga je doen?

Jij houdt vastgoed in optimale staat en zorgt dat de eindgebruikers langdurig gebruik kunnen maken van hun faciliteiten. Je vervult timmermans werkzaamheden op locatie en staat in direct contact met de opdrachtgever. Daarnaast ben je in veel gevallen ook werkzaam als inspecteur, door de aard van jouw werkzaamheden heb je oog voor vastgoedconditie en kun je opdrachtgevers ook blijven adviseren over benodigd onderhoud. Verder draag je bij aan de opleiding van en kennisoverdracht naar de jongere generatie. Jij bent een specialist en je bent er trots op!

Wie zijn wij?

Bergh Beheer & Onderhoud is onderdeel van Bergh Bouwgroep. Een betrokken familiebedrijf dat sinds 1958 is uitgegroeid tot een gerenommeerde bouwteampartner. Bij Bergh Bouwgroep willen we “Samen Beter Bouwen”. Dat is ons DNA. Wij geloven dat het altijd beter kan, zolang je het samen doet. Werk je hier, dan merk je dat aan betere projecten, betere samenwerkingen en een betere toekomst. Oftewel, een betere baan. Dat is waar wij ons als werkgever sterk voor maken.

Wie ben jij?

Je bent een vakman in hart en nieren. Je kunt technische tekeningen lezen en hebt ruimtelijk inzicht om je werkzaamheden succesvol te voltooien. Daarnaast werk je veilig, planmatig en omgevingsbewust. Netjes en precies werken is jouw kracht. Tenslotte ben je dienstverlenend, sociaal en werk je makkelijk samen. Dat maakt je een complete servicegerichte timmerman.

Je krijgt er veel voor terug!

Wij geloven in een langdurige samenwerking en daarom investeren wij graag in jouw toekomst, ontwikkelmogelijkheden én vitaliteit. Daarom krijg je bij ons:

  • Een hele prettige samenwerking met je collega’s. 
  • Vrije dagen conform het CAO Bouw & Infra. 
  • Een goed pensioen en de mogelijkheid om deel te nemen aan onze collectieve zorgverzekering, inclusief korting op aanvullende verzekeringen. 
  • Een uitgebreid pakket aan persoonlijk handgereedschap en PBM’s.
  • Een werkbus van de zaak.
  • Ergonomische hulpmiddelen voor een goede werkhouding. 
  • Ruimte voor vakinhoudelijke en persoonlijke ontplooiing. 
  • Opleiding en doorgroeimogelijkheden binnen Bergh Bouwgroep. 
  • En uiteraard een goed salaris met aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer weten?

Is deze functie iets voor jou? Vul dan het sollicitatieformulier in! Wil je (voordat je solliciteert) meer weten over deze vacature? Neem contact op met Jolanda van Thillo via 0164-745057 of info@berghbouwgroep.nl.


Ik help je graag verder

Jolanda van Thillo

Hoofd Bergh Beheer & Onderhoud Stel je vraag

Solliciteren op deze vacature

{{ errors.first("field_17") }}
{{ errors.first("field_18") }}
{{ errors.first("field_19") }}
{{ errors.first("field_90") }}
{{ errors.first("privacy") }}