Samenwerking Bergh Bouwsystemen

  • Onderhoud
Naar alle projecten

In een gebouw van één van onze opdrachtgevers mogen wij in samenwerking met Bergh Bouwsystemen werken aan de realisatie van een tweetal onderzoeksruimten. Dit is niet de eerste keer dat Bergh Beheer & Onderhoud samenwerkt met bedrijven van Bergh Bouwgroep. Eind vorig jaar werd bijvoorbeeld bij Tilburg University, in samenwerking met Bergh Bouw, een circulaire uitbreiding van een restaurant gerealiseerd uit bouwmaterialen van een gesloopt pand.

Voor de onderzoeksruimten zijn de dak- en wandelementen door Bergh Bouwsystemen geprefabriceerd, waardoor de uitvoeringstermijn aanzienlijk kon worden ingekort. Voorafgaand aan de plaatsing van de ruimten is er een uitvoerig engineeringstraject doorlopen om te voldoen aan de eisen van onze opdrachtgever. 

Samenwerkingen bij Bergh Bouwgroep

Bergh Bouwgroep zet zich in om waardevolle totaaloplossingen te bieden voor onze opdrachtgevers. De multidisciplinaire aard van Bergh Bouwgroep leidt vaak tot samenwerking tussen de bedrijven van Bergh Bouwgroep, zo ook bij dit project. De kennis en expertise over de werkprotocollen op de campus worden gecombineerd met de modulaire en geprefabriceerde bouwoplossingen van Bergh Bouwsystemen. Hierdoor kunnen we de opdrachtgevers ontzorgen en voorzien van een prachtig eindproduct. 

Meer weten over samenwerkingen bij Bergh Bouwgroep? Kijk dan hier:

Ik help je graag verder

Jolanda van Thillo

Hoofd Bergh Beheer & Onderhoud Stel je vraag