Warande building | Tilburg University

  • Onderhoud
  • Beheer
Naar alle projecten

In samenwerking met Tilburg University heeft Bergh Beheer & Onderhoud, na aanleiding van de sloop van Prisma building, werkzaamheden uitgevoerd aan Warande building. Het Warande Building beschikt over een grote collegezaal en diverse plekken waar studenten zelfstandig aan hun studie kunnen werken. 

Om de veiligheidssituatie weer terug op peil te krijgen met de hoge veiligheidsnorm van de universiteit zijn er verschillende werkzaamheden uitgevoerd aan het Warande building. Zo is de gevel geïsoleerd, wind- en waterdicht gemaakt en zijn de vluchtwegen aangepast. 

Het creëren van een veilige werkomgeving

Om te zorgen dat de bereikbaarheid en veiligheid op de campus in orde blijft is er een nood corridor opgezet waardoor er twee extra vluchtwegen zijn gecreëerd. Deze nood corridor bestaat uit zeecontainers die wij hebben gemodificeerd aan de nieuwe gebruiksfunctie.

Daarnaast hebben wij ervoor gezorgd dat er een waterkering is aangebracht, de nieuwe gevel is voorzien van sandwichpanelen en dat er een verholen dakgoot is gecreëerd. Zo blijft het pand geïsoleerd en wind en waterdicht waardoor er op de lange termijn minder energie verloren en is er minder onderhoud vereist. Zo hebben we de thermische bouwschil van het pand weer aangeheeld.

Samen Beter Bouwen staat voorop

Bergh Beheer & Onderhoud denkt graag mee in oplossingen en waarborgt een veilige manier van werken en leren. In samenwerking met Tilburg University zorgen wij ervoor dat de campus een veilig leer- en werkomgeving is voor zowel studenten als medewerkers.

Meer weten over Bergh Beheer & Onderhoud als onderhoudspartner voor vastgoed? Bekijk dan onze diensten en zie hoe wij u kunnen ontzorgen en adviseren.

Ik help je graag verder

Jean-Luc Habets

Adviseur onderhoud en erfgoedkundige Stel je vraag

Diensten binnen dit project

Preventief/planmatig onderhoud

Houd je gebouw in goede conditie met preventief onderhoud.

Meerjarenonderhoudsplan

Krijg meer grip op het onderhoud en onderhoudskosten door het opstellen van een meerjarenonderhoudsplan.

Vastgoed beheer

Het beheren van vastgoed gaat bij Bergh Beheer & Onderhoud over het ontzorgen van de eigenaar of VVE. Dit doen we door te fungeren als tussenpersoon tussen de eigenaar en de huurders of...