Grand Café Esplanade | Tilburg University

  • Onderhoud
  • Beheer
Naar alle projecten

Sinds januari 2018 is Bergh Bouwgroepal trotse partner van Tilburg University en hebben wij een aantal prachtige projecten voor hen mogen realiseren, waaronder de coördinatie en de verbouwing van het Grand Café Esplanade. Deze gezellige ontmoetingsplek bevindt zich midden op de campus van de universiteit en is dé plek waar zowel studenten, medewerkers als vrienden elkaar kunnen ontmoeten voor een heerlijk kopje koffie, een goede lunch of een gezellige borrel.

Het creëren van een unieke beleving

In samenwerking met HEAL Design hebben wij ervoor gezorgd dat het Grand Café Esplanade een plek is met een gezellige sfeer waar iedereen zich meteen thuis voelt. Wij vinden het belangrijk dat studenten en medewerkers zowel in hun vrije tijd als tussen het werk door kunnen genieten. Zo beschikt het Grand Café ook over een proeflokaal waar bijeenkomsten, besprekingen of werkgroepen kunnen worden georganiseerd.

Tijdens de uitvoering is Bergh Beheer & Onderhoud door bouwkundige advies te geven over afwerkingen, gebruiksvriendelijkheid en onderhoud, van aanvulling geweest op het creatieve proces van HEAL Design. Door juist te denken aan de kleine praktische details ervaart men bij binnenkomst meteen een prettige, huiselijke sfeer waarin je optimaal kan genieten.

Samen Beter Bouwen aan de toekomst

In de realisatie van de verbouwing van Grand Café Esplanade heeft Bergh Beheer & Onderhoud kunnen bijdragen aan de organisatie, planning en uitvoering van de verbouw. Hierbij is het van essentieel belang om de wensen en behoefte van alle betrokken samen te laten komen in één eindproduct. 

Met het nieuwe Grand Café Esplanade verwachten wij als partner van Tilburg University dat wij een goede bijdrage leveren aan de diversiteit en duurzaamheid van de campus en dat iedereen een plek heeft gevonden waar ze kunnen werken aan hun toekomst, nieuwe mensen leren kennen en natuurlijk: ontspannen wanneer het mag!

Bent u zelf benieuwd naar de kracht van Bergh Beheer & Onderhoud? Kijk dan hier voor meer informatie of neem contact met ons op.

Contact opnemen

Ik help je graag verder

Jean-Luc Habets

Adviseur onderhoud en erfgoedkundige Stel je vraag

"Met zoveel belanghebbende is coördinatie de sleutel om samen iets unieks te maken." 

 

Shirley Dap 

Heal interior Design