Gevelrenovatie Stichting tanteLouise

  • Onderhoud
Naar alle projecten

Bij het hoofdkantoor van stichting tanteLouise, in de kantoren aan de achterzijde, had men last van tocht en van buitenaf was er sprake van veel scheurvorming in het sierpleister. Om het aanzicht te herstellen en het binnenklimaat te verbeteren hebben we een van de gevels gerenoveerd.

Voor het uitvoeren van de werkzaamheden is een steiger tegen de achter-zijgevel geplaatst die met bokken via de buren op het parkeerterrein zijn weggezet (vrachtwagens kunnen niet op het parkeerterrein komen).

Vervolgens zijn de aluminium kozijnen vervangen door een zestal kunststof kozijnen. Onze overlast voor het aanwezige personeel was minimaal door dit in twee dagen tijd te realiseren. De stuclaag is terug afgekapt tot aan de raaplaag en daarna op kleur geheel opnieuw aangebracht, volgens het projectadvies van Strikolith.

Nadat de stukadoors klaar waren en de kozijnen waren afgekit is de steiger twee weken later (in het weekend) terug afgebroken en afgevoerd. In een korte bouwtijd is niet alleen het binnen klimaat én het aanzicht verbeterd maar ook de energieprestatie van de gevel.

Opdrachtgever

Stichting tanteLouise

Ik help je graag verder

Jolanda van Thillo

Hoofd Bergh Beheer & Onderhoud Stel je vraag

Diensten binnen dit project

Conditiemeting

Bepaal de conditie van het vastgoed door het uitvoeren van NEN 2767 conditiemeting.

Vergelijkbare projecten

Residentie Moermont

Bravis ziekenhuis

Huisartsenpraktijk Vijverberg